OVERNATTING OG UTLEIE


Romutleie

Sørøya Gjestestue er fullt utrustet med komfyr, kjøleskap, fryseskap, mikrobølgeovn og bad med wc.
Her finnes også eget konferanserom med pc og prosjektor.
I gjestestua er det 8 rom, både enkel- og dobbeltrom.

Hytteleie

Vi har to hytter fullt utstyrt med alt av kjøkkenutstyr, komfyr, mikrobølgeovn, kjøleskap, fryseskap og bad med wc. Det er innlagt vann i begge hyttene.

Hytte 1

5 sengeplasser, ca. 60 m2 stor.

Hytte 2

5 sengeplasser, ca. 90m2 m2 stor.


Sengetøy og håndkle er inklusift.Båtutleie

Det er muligheter for båtsafari fra Lotre/Hammerfest til Sandøybotn, med sel- og fugleopplevelser. Sørøya kan by på alt fra stille natur til riktig røffe opplevelser.

Vi har følgende båter til utleie:

  • To 22 fot Polarcirkel RIB med 115 hk og 150 hk
  • En 26 fot Polarcirkel RIB med 175 hk
  • En 25 fot Polarcirkel Sport 250 hk. Brukes kun til gaideturer

Alle båtene har GPS/kartplotter, ekkolodd, VHF-radio, sporing av båtene og normalt sikkerhetsutstyr. Vi har også gode havfiskestenger til utleie, samt også utleiestenger til innlandsfiske.

Lavvoutleie

På Sørøya er det mange fine fiskevann og ett godt tur- og jaktterreng, og vi tilbyr nå muligheten til å leie lavvo hos oss. I en lavvo kommer du enda tettere på naturen!

Snøscooterutleie

Hos oss kan du leie snøscooter for turer og scootersafari. På Sørøya er det scooterløyper som strekker seg fra Akkarfjord til Hasvik og Sørvær. Scooterløypa går til gjestestua og hyttene.

Veien til gjestestuen er vinterstengt. Når veien stenges, ca. rett etter nyttår, blir all transport av gods og gjester utført med snøscooter. Det kan være en opplevelse bare å komme utover til havgapet hos oss med scooter. Mange synes disse turene er fascinerende.